Tjenester

Fjerner flis for å reparere varmekabler

Reparasjon av varmekabler

Badet blir regnet som det dyreste rommet i huset. At det da blir en feil på varmekabelen i dette rommet kan føles fortvilende for mange. Senk skuldrene og slapp av, vi kan reparere varmekabelen til en svært lav kostnad.

Les mer

Feilsøking på kraftkabel

Et annet tjenesteområde som M-TEK har spesialistkompetanse på, er feilsøking på kraftkabler. Vi er ett av kun noen få selskaper i Norge som tar denne typen oppdrag. Fagfolk fra M-TEK bistår i hele prosessen fra beredskap til feilsøking og reparasjoner. Kunnskapen vår blir brukt hos blant annet elverk, industri og offentlige etater.

Les mer

Termografi

Termografering av det elektriske anlegget gjør at man oppdager - og får kontroll på - varmeutvikling og mulig brannfare på et tidlig tidspunkt. Dette kan være svært kostnadsbesparende, og hjelper deg med å unngå driftsstans og farlige situasjoner.

Les mer

Lokalisering av kabler og rør

Trenger du å finne et nedgravd rør, en kabel eller eksakt hvor avløpsrøret på badet går? Vi finner den nøyaktige plasseringen av rør, varmekabler, vannbåren varme, kraftkabler, telekabler og signalkabler.

Les mer

Reparasjon av membran

Vi har spart kunder for flere titalls millioner ved å sikre tett membran på baderom i norske hjem. Dette har blitt en stadig mer populær tjeneste.

Les mer