Hjem/Referanser

Referanser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!

Veldig bra utført reparasjon av varmekabel. I løpet av fire timer ble det utført feilsøking på varmekabel, opphugging av gulv, innskjøting av "kabelmuffe", igjenmuring av gulv, fuging av flisene og montering av ny varmekabeltermostat.

– Geir Hokholt

Meget dyktig, løsningsorientert og pålitelig bedrift.
Anbefales !!!

– Ole Martin Gunvaldsen

Dette er dyktige fagfolk! De feilsøkte brudd på varmekabelen på mitt bad, reparerte kabelen, murte igjen og erstattet flisen med ny. Anbefales!

– Lars Vetterstad

Fikk utbedret varmekabler på bad i 2017. Ved hjelp av varmesøkende kamera klarte de å lokalisere feilen og utbedre ved å kun ta opp én flis. Etter sluttført arbeid fikk jeg en utfyllende rapport om hva som var gjort.

Nå, tre år etter, var denne rapporten blitt borte for meg, men ved å kontakte M-TEK ble denne sendt på mail etter kort tid. Imponerende service.

– Andreas Wiborg

M-Tek AS er best i klassen. Brukte de til bad nr 2 hvor varmekablene sluttet og virke. De fant feilen og alt ble rettet. Punktlige og veldig fint arbeid. Når de var ferdig med jobben ble alt ryddet og vasket. Topp service og hyggelig reparatør.

Kan gi de beste anbefalinger.

– Gunn Gomnæs

Utrolig profesjonelle og kommer når de skal. Anbefales på det sterkeste 👍

– Nina-Kristin Nessøe

Utbedret jordfeil på varmekabel i badegulv på en effektiv og profesjonell måte. En hyggelig fagmann kombinert med lavere pris enn forventet gir fem stjerner

– Petter Skaraas

Meget god opplevelse. Hadde kviet meg i måneder for å ta tak i badet som var relativt nytt. M-tek kom og repparerte skaden, påviste garanti sak på varmekabelen og tok seg av hele reeklamasjons prosessen og fakturerte produsenten av kabelen direkte.

 

Tre beskrivende ord: Dyktige - Smidige og knallservice!

– Stefan Sjøgren

Se flere av våre referanser:

Send oss en forespørsel:

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.