Lokalisering av kabler og rør

L1007527-2

Trenger du å finne et nedgravd rør, en kabel eller eksakt hvor avløpsrøret på badet går? Vi finner den nøyaktige plasseringen av rør, varmekabler, vannbåren varme, kraftkabler, telekabler og signalkabler.

Lokalisering og avmerking av rør og kabler inne, under gulv

Kabler og rør som ligger nedstøpt i gulv kan være utfordrende å lokalisere helt nøyaktig. M-TEK har riktig kompetanse og utstyr til å hjelpe deg.

Lokalisering av rør og kabler er viktig i mange prosjekter. Noen eksempler kan være montering av sanitærutstyr på baderom, oppsetting av delevegger eller montering av utstyr i verkstedhaller.

Lokalisering og avmerking av rør og kabler ute, under bakken

Kabler og rør som ligger nedgravd i bakken må lokaliseres før for eksempel gravearbeid kan settes i gang. Derfor blir vi ofte hentet inn i forbindelse med bygge- og anleggsarbeid på veier, gater og plasser, hager og parker, samt rundt boliger og offentlige bygg.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Send oss en forespørsel:

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Referanser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!

Utbedret jordfeil på varmekabel i badegulv på en effektiv og profesjonell måte. En hyggelig fagmann kombinert med lavere pris enn forventet gir fem stjerner.

– Petter Skaraas

M-Tek AS er best i klassen. Brukte de til bad nr 2 hvor varmekablene sluttet å virke. De fant feilen og alt ble rettet. Punktlige og veldig fint arbeid. Når de var ferdig med jobben ble alt ryddet og vasket. Topp service og hyggelig reparatør.
Kan gi de beste anbefalinger.

– Gunn Gomnæs

Fikk utbedret varmekabler på bad i 2017. Ved hjelp av varmesøkende kamera klarte de å lokalisere feilen og utbedre ved å kun ta opp én flis. Etter sluttført arbeid fikk jeg en utfyllende rapport om hva som var gjort.

Nå, tre år etter, var denne rapporten blitt borte for meg, men ved å kontakte M-TEK ble denne sendt på mail etter kort tid. Imponerende service.

– Andreas Wiborg

Veldig bra utført reparasjon av varmekabel. I løpet av fire timer ble det utført feilsøking på varmekabel, opphugging av gulv, innskjøting av "kabelmuffe", igjenmuring av gulv, fuging av flisene og montering av ny varmekabeltermostat.

– Geir Hokholt
Se våre anmeldelser