Termografi

L1007434

Termografering av det elektriske anlegget gjør at man oppdager - og får kontroll på - varmeutvikling og mulig brannfare på et tidlig tidspunkt. Dette kan være svært kostnadsbesparende, og hjelper deg med å unngå driftsstans og farlige situasjoner.

HMS-planen din er ikke komplett uten termografi

Bedrifter og institusjoner bruker termografering som en del av internkontrollen sin. Da er det viktig å ha en aktør som er sertifisert, og som har erfaringene til å avdekke feil raskt og presist. På den måten får du rettet opp avvikene med enkle grep, og har sikret trygghet for eiendom, mennesker og verdiobjekter.

Vi har DNV-sertifiserte termografører

M-TEK har meget god innsikt i elektrotermografi. Våre ansatte er oppdatert på termografilære og praktisk termografering, og har mye praktisk trening i å avlese termogram, gjøre nøyaktige analyser og levere tiltaksforslag som er til det beste for din virksomhet.

Hvordan utføres termografering?

Når du bestiller termografering, møter vi opp ved ditt anlegg med vårt høyoppløselige termografikamera. Dette er et infrarødt varmesøkende kamera som fanger opp varmestråling fra alle typer objekter. På denne måten kan en øvet termografør finne steder med en uheldig varmeutvikling. Disse funnene blir deretter analysert, og eventuelle farer for brannutvikling avdekkes. I etterkant vil du motta en rapport og anbefalte tiltak.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på termografering av dine eltavler

Send oss en forespørsel:

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Referanser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!

Utbedret jordfeil på varmekabel i badegulv på en effektiv og profesjonell måte. En hyggelig fagmann kombinert med lavere pris enn forventet gir fem stjerner.

– Petter Skaraas

M-Tek AS er best i klassen. Brukte de til bad nr 2 hvor varmekablene sluttet å virke. De fant feilen og alt ble rettet. Punktlige og veldig fint arbeid. Når de var ferdig med jobben ble alt ryddet og vasket. Topp service og hyggelig reparatør.
Kan gi de beste anbefalinger.

– Gunn Gomnæs

Fikk utbedret varmekabler på bad i 2017. Ved hjelp av varmesøkende kamera klarte de å lokalisere feilen og utbedre ved å kun ta opp én flis. Etter sluttført arbeid fikk jeg en utfyllende rapport om hva som var gjort.

Nå, tre år etter, var denne rapporten blitt borte for meg, men ved å kontakte M-TEK ble denne sendt på mail etter kort tid. Imponerende service.

– Andreas Wiborg

Veldig bra utført reparasjon av varmekabel. I løpet av fire timer ble det utført feilsøking på varmekabel, opphugging av gulv, innskjøting av "kabelmuffe", igjenmuring av gulv, fuging av flisene og montering av ny varmekabeltermostat.

– Geir Hokholt

Meget god opplevelse. Hadde kviet meg i måneder for å ta tak i badet som var relativt nytt. M-tek kom og repparerte skaden, påviste garanti sak på varmekabelen og tok seg av hele reeklamasjons prosessen og fakturerte produsenten av kabelen direkte.

Tre beskrivende ord: Dyktige - Smidige og knallservice!

– Stefan Sjøgren
Positivt: 
Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet

 

Reparerer brudd i varmekabler. Brøyt opp 3 små fliser og fikset ferdig. Vi er veldig fornøyd med å få ett varmt baderomsgulv igjen og at vi slapp å legge alt nytt. Dette var miljøvennlig.

– Line Katrin Rødseth
Se våre anmeldelser

Relaterte Artikler & Guider

Lokal utbedring på flislagte våtrom

Lokal utbedring på flislagte våtrom testet av Sintef

Har du en skade på badet? Kanskje har du blitt fortalt at badet må rives og bygges opp på nytt? Med partiell utbedring spares det mye tid og penger. Løsningene vi bruker er nøye testet og verifisert av Sintef. Når man velger å gå for en partiell utbedring, er det viktig å velge en leverandør…