Hjem/Tjenester/Reparasjon av varmekabler

Reparasjon av varmekabler

Fjerner flis for å reparere varmekabler
Vi fjerner en flis for å reparere varmekablene der feilen ligger

Badet blir regnet som det dyreste rommet i huset. At det da blir en feil på varmekabelen i dette rommet kan føles fortvilende for mange. Senk skuldrene og slapp av, vi kan reparere varmekabelen til en svært lav kostnad.

Defekte kabler?

M-TEK er DSB-autorisert elektroentreprenør. Vi gjør feilsøking og reparasjon på alle typer kabler, for både privatpersoner og store selskaper. Med M-TEK på laget får du fagmessig utført arbeid og nødvendig dokumentasjon fra en anerkjent aktør med lang erfaring.

Vi reparerer:

  • nedstøpte varmekabler innendørs (bad, gang og lignende) og varmematter
  • snøsmeltingsanlegg
  • varmekabler for frostsikring
  • varmekabler i olje- og prosessindustrien

For deg som har kabelfeil er det viktig å finne en løsning som holder, kan leveres raskt, og som har lavest mulig kostnad. Vi søker opp brudd og jordfeil og gjør skadeutbedringer (inkl. reparasjon av følgeskader på f. eks. membran) på en skånsom måte for at prosjektet ditt skal komme i mål så fort som mulig, og til en god pris. M-TEK er svært erfarne på dette området og har mange fornøyde kunder.

Kontakt oss for et tilbud

 

Ødelagte varmekabler på badet trenger ikke å koste skjorta

Feilsøking og reparasjon av varmekabler er et av våre spesialområder. Hvis varmekablene på badet ditt har sluttet å virke, klarer vi å finne ut nøyaktig hvor feilen ligger og å reparere skaden på mindre enn én arbeidsdag. Ved hjelp av partiell utbedring fikser vi feilen og gir deg varmen tilbake raskt og rimelig. Denne utbedringsmetoden er svært bærekraftig da vi sparer verden for mye unødvendig ressursbruk, samtidig som du sparer mye penger.

Kontakt oss for et tilbud

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!