Hjem/Tjenester/Reparasjon av membran

Reparasjon av membran

reparasjon-av-membran

Vi har spart kunder for flere titalls millioner ved å sikre tett membran på baderom i norske hjem. Dette har blitt en stadig mer populær tjeneste.

Les mer her, og besøk søsterselskapet vårt M-TETT

Skadeutbedring av våtrom: Jo raskere, desto mer penger spart

Når man har en skade eller feil på badegulvet eller baderomsveggene, er det ofte membranen som må repareres. Utett eller ødelagt membran skaper fort problemer og kan føre til store og kostbare renoveringsbehov.

Rask skadebegrensning sparer deg for de store kostnadene på badet

Ved å leie oss inn med en gang man oppdager en skade, kan vi reparere utettheter i sluk, rørlekkasje i vegg og lignende lokale problemer på et tidlig tidspunkt, og på den måten spare deg for titusenvis av kroner. Du slipper å rive og bygge nytt bad, og slipper unna med en enkel partiell utbedring som ofte er unnagjort på dagen.

M-TEK har opprettet eget selskap for å hjelpe deg med reparasjon av membran

Reparasjon av membran og lignende oppgaver utføres av vårt søsterselskap, M-TETT.

Klikk her, så hjelper M-TETT deg videre.

Bruk fagfolk til reparasjon av membran

Vår anbefaling er klar: Hvis du ikke er fagperson, ikke prøv å reparere membranen selv. Dette er et eget fagområde hvor feil utførelse kan gi dyre skader. M-TETT har dyktige ansatte som har spesialisert seg på denne type arbeid. Hos oss er du i de beste hender.

Reparasjon av membran og lignende oppgaver utføres av vårt søsterselskap, M-TETT.

Klikk her, så hjelper M-TETT deg videre.

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!