Reparasjon av membran

Skjermbilde 2020-05-12 kl. 08.57.48

Vi har spart kunder for flere titalls millioner ved å sikre tett membran på baderom i norske hjem. Dette har blitt en stadig mer populær tjeneste.

Les mer her, og besøk søsterselskapet vårt M-TETT

Skadeutbedring av våtrom: Jo raskere, desto mer penger spart

Når man har en skade eller feil på badegulvet eller baderomsveggene, er det ofte membranen som må repareres. Utett eller ødelagt membran skaper fort problemer og kan føre til store og kostbare renoveringsbehov.

Rask skadebegrensning sparer deg for de store kostnadene på badet

Ved å leie oss inn med en gang man oppdager en skade, kan vi reparere utettheter i sluk, rørlekkasje i vegg og lignende lokale problemer på et tidlig tidspunkt, og på den måten spare deg for titusenvis av kroner. Du slipper å rive og bygge nytt bad, og slipper unna med en enkel partiell utbedring som ofte er unnagjort på dagen.

M-TEK har opprettet eget selskap for å hjelpe deg med reparasjon av membran

Reparasjon av membran og lignende oppgaver utføres av vårt søsterselskap, M-TETT.

Klikk her, så hjelper M-TETT deg videre.

Bruk fagfolk til reparasjon av membran

Vår anbefaling er klar: Hvis du ikke er fagperson, ikke prøv å reparere membranen selv. Dette er et eget fagområde hvor feil utførelse kan gi dyre skader. M-TETT har dyktige ansatte som har spesialisert seg på denne type arbeid. Hos oss er du i de beste hender.

Reparasjon av membran og lignende oppgaver utføres av vårt søsterselskap, M-TETT.

Klikk her, så hjelper M-TETT deg videre.

Send oss en forespørsel:

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Referanser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!

Utbedret jordfeil på varmekabel i badegulv på en effektiv og profesjonell måte. En hyggelig fagmann kombinert med lavere pris enn forventet gir fem stjerner.

– Petter Skaraas

M-Tek AS er best i klassen. Brukte de til bad nr 2 hvor varmekablene sluttet å virke. De fant feilen og alt ble rettet. Punktlige og veldig fint arbeid. Når de var ferdig med jobben ble alt ryddet og vasket. Topp service og hyggelig reparatør.
Kan gi de beste anbefalinger.

– Gunn Gomnæs

Fikk utbedret varmekabler på bad i 2017. Ved hjelp av varmesøkende kamera klarte de å lokalisere feilen og utbedre ved å kun ta opp én flis. Etter sluttført arbeid fikk jeg en utfyllende rapport om hva som var gjort.

Nå, tre år etter, var denne rapporten blitt borte for meg, men ved å kontakte M-TEK ble denne sendt på mail etter kort tid. Imponerende service.

– Andreas Wiborg

Veldig bra utført reparasjon av varmekabel. I løpet av fire timer ble det utført feilsøking på varmekabel, opphugging av gulv, innskjøting av "kabelmuffe", igjenmuring av gulv, fuging av flisene og montering av ny varmekabeltermostat.

– Geir Hokholt

Meget god opplevelse. Hadde kviet meg i måneder for å ta tak i badet som var relativt nytt. M-tek kom og repparerte skaden, påviste garanti sak på varmekabelen og tok seg av hele reeklamasjons prosessen og fakturerte produsenten av kabelen direkte.

Tre beskrivende ord: Dyktige - Smidige og knallservice!

– Stefan Sjøgren
Positivt: 
Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet

 

Reparerer brudd i varmekabler. Brøyt opp 3 små fliser og fikset ferdig. Vi er veldig fornøyd med å få ett varmt baderomsgulv igjen og at vi slapp å legge alt nytt. Dette var miljøvennlig.

– Line Katrin Rødseth
Se våre anmeldelser