Hjem/Tjenester/Feilsøking på kraftkabel

Feilsøking på kraftkabel

feilsoking-pa-kraftkabel

Et annet tjenesteområde som M-TEK har spesialistkompetanse på, er feilsøking på kraftkabler. Vi er ett av kun få selskap i Norge som tar denne typen oppdrag. Fagfolk fra M-TEK bistår i hele prosessen fra beredskap til feilsøking og reparasjoner. Kunnskapen vår blir brukt av blant annet elverk, industri og offentlige etater.

Kontakt oss for et tilbud

Kompetanse på feilsøking

M-TEK har 35 ansatte som leverer elektrotekniske måletjenester. Siden oppstarten vår i 1987 har behovene i markedet utviklet seg kontinuerlig. Derfor har vi tilpasset oss ved stadig å tilføre påfyll av kompetanse og nye tjenester. Selskapet er strukturert slik at vi både har kapasitet til å levere større prosjekter, men også effektivt kan løse oppdrag for private boligeiere.

Hva menes med kraftkabel?

En kraftkabel er i hovedsak alle typer nedgravde strømkabler til både høyspent- og lavspentanlegg. Eksempler på dette er høyspentkabler tilhørende nettselskaper, forsyningskabler til boliger og industri, kabler til veilysanlegg, kabler for utelys og liknende typer strømførende ledninger.

Kontakt oss når du trenger feilsøking på kraftkabel. 

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!