Slik utfører vi reparasjon av varmekabler

Slik reparerer vi ødelagte varmekabler

Lurer du på hvordan vi går frem for å utfører reparasjon av ødelagte varmekabler? Her er prosessen oppsummert i 12 punkter.

 1. Våre måleteknikere vil alltid starte arbeidet med å demontere termostaten, siden varmekabelen som kommer opp av gulvet stort sett ender opp der.
 2. Videre måles varmekabelens gjennomgang og isolasjonsmotstand slik at vi kan bekrefte eller avkrefte at feilen ligger i varmekabelen og ikke i termostaten.
 3. Er det kun feil på termostaten, bytter vi denne ut med en ny ettersom det ikke er mulig å reparere en termostat.
 4. Ved hjelp av spesialkompetanse og et utvalg av nøyaktige måleinstrumenter, klarer måleteknikerne våre å avmerke feilpunktet på gulvet.
 5. Når skadepunktet på gulvet er lokalisert, utfører vi vanligvis utbedring med det samme, slik at vi sparer kunden for ekstra oppmøtekostnader.
 6. Selve utbedringen gjøres så kirurgisk som absolutt mulig for å begrense skaden til et minimum. I svært mange tilfeller er ikke det opphugde hullet større enn 10×20 cm.
 7. Hvis kunden ikke har ekstra fliser liggende, vil vi forsøke å ta opp flisen hel. Om vi lykkes med det avhenger av kvaliteten på flis og lim. Vi klarer å redde flisene i mer enn 80 % av tilfellene.
 8. Ved selve reparasjonen av varmekabelen, benytter vi skjøtemateriell som er utviklet av oss selv gjennom over 30 år.
 9. Etter at varmekabelen er reparert, måler vi og tester den i alle retninger slik at vi vet at den er i orden igjen.
 10. Når varmekabelen er reparert og skadepunktet støpt igjen, måler vi varmekabelen en siste gang, og kobler den til igjen på termostaten.
 11. Mange bad har toppmembran, og den må nødvendigvis brytes for å kunne reparere varmekabelen. Vi har reparert membraner i over 20 år, så vi har god kompetanse og erfaring med å reparere dette.
 12. Mange kunder ønsker å spare kostnader med å lime på flisene og fuge selv, men vi kan selvfølgelig også bistå med dette.
Å reparere en varmekabel er normalt utført innen en dag.

Send oss en forespørsel:

 • Retningslinjer for personvern

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Referanser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!

Utbedret jordfeil på varmekabel i badegulv på en effektiv og profesjonell måte. En hyggelig fagmann kombinert med lavere pris enn forventet gir fem stjerner.

– Petter Skaraas

M-Tek AS er best i klassen. Brukte de til bad nr 2 hvor varmekablene sluttet å virke. De fant feilen og alt ble rettet. Punktlige og veldig fint arbeid. Når de var ferdig med jobben ble alt ryddet og vasket. Topp service og hyggelig reparatør.
Kan gi de beste anbefalinger.

– Gunn Gomnæs

Fikk utbedret varmekabler på bad i 2017. Ved hjelp av varmesøkende kamera klarte de å lokalisere feilen og utbedre ved å kun ta opp én flis. Etter sluttført arbeid fikk jeg en utfyllende rapport om hva som var gjort.

Nå, tre år etter, var denne rapporten blitt borte for meg, men ved å kontakte M-TEK ble denne sendt på mail etter kort tid. Imponerende service.

– Andreas Wiborg

Veldig bra utført reparasjon av varmekabel. I løpet av fire timer ble det utført feilsøking på varmekabel, opphugging av gulv, innskjøting av "kabelmuffe", igjenmuring av gulv, fuging av flisene og montering av ny varmekabeltermostat.

– Geir Hokholt

Meget god opplevelse. Hadde kviet meg i måneder for å ta tak i badet som var relativt nytt. M-tek kom og repparerte skaden, påviste garanti sak på varmekabelen og tok seg av hele reeklamasjons prosessen og fakturerte produsenten av kabelen direkte.

Tre beskrivende ord: Dyktige - Smidige og knallservice!

– Stefan Sjøgren
Positivt: 
Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet

 

Reparerer brudd i varmekabler. Brøyt opp 3 små fliser og fikset ferdig. Vi er veldig fornøyd med å få ett varmt baderomsgulv igjen og at vi slapp å legge alt nytt. Dette var miljøvennlig.

– Line Katrin Rødseth
Se våre anmeldelser