Hjem/Artikler/Generelt/Slik utfører vi reparasjon av varmekabler

Slik utfører vi reparasjon av varmekabler

Slik-reparerer-vi-odelagte-varmekabler

Lurer du på hvordan vi går frem for å utføre reparasjon av ødelagte varmekabler?

Her er prosessen oppsummert i 12 punkter

 1. Våre måleteknikere vil alltid starte arbeidet med å demontere termostaten, siden varmekabelen som kommer opp av gulvet stort sett ender opp der.
 2. Videre måles varmekabelens gjennomgang og isolasjonsmotstand slik at vi kan bekrefte eller avkrefte at feilen ligger i varmekabelen og ikke i termostaten.
 3. Er det kun feil på termostaten, bytter vi denne ut med en ny ettersom det ikke er mulig å reparere en termostat.
 4. Ved hjelp av spesialkompetanse og et utvalg av nøyaktige måleinstrumenter, klarer måleteknikerne våre å avmerke feilpunktet på gulvet.
 5. Når skadepunktet på gulvet er lokalisert, utfører vi vanligvis utbedring med det samme, slik at vi sparer kunden for ekstra oppmøtekostnader.
 6. Selve utbedringen gjøres så kirurgisk som absolutt mulig for å begrense skaden til et minimum. I svært mange tilfeller er ikke det opphugde hullet større enn 10×20 cm.
 7. Hvis kunden ikke har ekstra fliser liggende, vil vi forsøke å ta opp flisen hel. Om vi lykkes med det avhenger av kvaliteten på flis og lim. Vi klarer å redde flisene i mer enn 80 % av tilfellene.
 8. Ved selve reparasjonen av varmekabelen, benytter vi skjøtemateriell som vi har utviklet selv.
 9. Etter at varmekabelen er reparert, måler vi og tester den i alle retninger slik at vi vet at den er i orden.
 10. Når varmekabelen er reparert og skadepunktet støpt igjen, måler vi varmekabelen en siste gang, og kobler den til på termostaten.
 11. Mange bad har toppmembran, og den må nødvendigvis brytes for å kunne reparere varmekabelen. Vi har reparert membraner i over 20 år, så vi har god kompetanse og erfaring med å reparere dette.
 12. Mange kunder ønsker å spare kostnader med å lime på flisene og fuge selv, men vi kan selvfølgelig også bistå med dette.

Hvor lang tid tar det?

Vi har utviklet en veldig effektiv metodikk som gjør at reparasjonen i de aller fleste tilfeller er gjort på én dag. Dersom du skal skifte ut kabelen fullstendig, må du påregne tid til meisling, legging, støpning, ny membran og legging av flis. De fleste lagene i gulvet har en viss herdetid, som må være ferdig før neste lag legges. Derfor vil legging av ny kabel ta mye lengre tid enn reparasjon.

Les mer og bestill  reparasjon av varmekabler

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!