Lokal utbedring på flislagte våtrom testet av Sintef

Lokal utbedring på flislagte våtrom

Har du en skade på badet? Kanskje har du blitt fortalt at badet må rives og bygges opp på nytt? Med partiell utbedring spares det mye tid og penger. Løsningene vi bruker er nøye testet og verifisert av Sintef.

Når man velger å gå for en partiell utbedring, er det viktig å velge en leverandør som bruker en garantert vanntett løsning. M-TETT var en av de medvirkende bedriftene da Sintef Byggforsk testet partiell utbedring med påstrykningsmembran på våtromsgulv med svært gode resultater.

 

Nøye testet og helt vanntett

Forsøket ble gjennomført på SINTEFs våtromslaboratorium. Flere reparasjonsmetoder, skjøteprinsipper og materialer ble testet under forsøkene:

  • Skjøting med tekstilmembranduk med selvherdende lim, overdekket med påstrykningsmembran
  • Selvklebende butylmansjett overdekket med påstrykningsmembran
  • Påstrykningsmembran med fiberfilt påført i flere omganger

Sintef gjennomførte strenge tester før de konkluderte med at utførelsen var vanntett. Vanntesten som benyttes i slike forsøk skal simulere langvarig bruk, og er i praksis langt tøffere mot materialene enn for et våtrom under normal bruk. Vi kan derfor stole på at resultatene er solide.

 

Fullgod membranløsning, lavere kostnad

Typiske situasjoner hvor reparasjon av membran er en riktig løsning, er etter inngrep i gulv eller vegger, lekkasje mellom sluk og slukforhøyer, og bytte av sluk, for å nevne noe.

Fremfor å rive og i verste fall erstatte hele badet, vil denne metoden kunne gi flere fordeler:

  • Rask utbedringsprosess
  • Betydelig kostnadsbesparende
  • Badet kan ofte benyttes i sin helhet under utbedringen

 

Kunnskap og utførelse er viktig

Et viktig kriterium for å oppnå et godt resultat, er at håndverkeren som utfører jobben har riktig kunnskap, riktige materialer og arbeider med høy grad av nøyaktighet.

Vi i M-TETT har gode skussmål og lang erfaring med partiell utbedring på våtromsgulv.

Ta gjerne kontakt med oss.

Send oss en forespørsel:

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Referanser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!

Utbedret jordfeil på varmekabel i badegulv på en effektiv og profesjonell måte. En hyggelig fagmann kombinert med lavere pris enn forventet gir fem stjerner.

– Petter Skaraas

M-Tek AS er best i klassen. Brukte de til bad nr 2 hvor varmekablene sluttet å virke. De fant feilen og alt ble rettet. Punktlige og veldig fint arbeid. Når de var ferdig med jobben ble alt ryddet og vasket. Topp service og hyggelig reparatør.
Kan gi de beste anbefalinger.

– Gunn Gomnæs

Fikk utbedret varmekabler på bad i 2017. Ved hjelp av varmesøkende kamera klarte de å lokalisere feilen og utbedre ved å kun ta opp én flis. Etter sluttført arbeid fikk jeg en utfyllende rapport om hva som var gjort.

Nå, tre år etter, var denne rapporten blitt borte for meg, men ved å kontakte M-TEK ble denne sendt på mail etter kort tid. Imponerende service.

– Andreas Wiborg

Veldig bra utført reparasjon av varmekabel. I løpet av fire timer ble det utført feilsøking på varmekabel, opphugging av gulv, innskjøting av "kabelmuffe", igjenmuring av gulv, fuging av flisene og montering av ny varmekabeltermostat.

– Geir Hokholt

Meget god opplevelse. Hadde kviet meg i måneder for å ta tak i badet som var relativt nytt. M-tek kom og repparerte skaden, påviste garanti sak på varmekabelen og tok seg av hele reeklamasjons prosessen og fakturerte produsenten av kabelen direkte.

Tre beskrivende ord: Dyktige - Smidige og knallservice!

– Stefan Sjøgren
Positivt: 
Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet

 

Reparerer brudd i varmekabler. Brøyt opp 3 små fliser og fikset ferdig. Vi er veldig fornøyd med å få ett varmt baderomsgulv igjen og at vi slapp å legge alt nytt. Dette var miljøvennlig.

– Line Katrin Rødseth
Se våre anmeldelser

Relaterte tjenester

Feilsøking på kraftkabel

Et annet tjenesteområde som M-TEK har spesialistkompetanse på, er feilsøking på kraftkabler. Vi er ett av kun noen få selskaper i Norge som tar denne typen oppdrag. Fagfolk fra M-TEK bistår i hele prosessen fra beredskap til feilsøking og reparasjoner. Kunnskapen vår blir brukt hos blant annet elverk, industri og offentlige etater.

Les mer

Lokalisering av kabler og rør

Trenger du å finne et nedgravd rør, en kabel eller eksakt hvor avløpsrøret på badet går? Vi finner den nøyaktige plasseringen av rør, varmekabler, vannbåren varme, kraftkabler, telekabler og signalkabler.

Les mer

Relaterte Artikler & Guider

Lokal utbedring på flislagte våtrom

Lokal utbedring på flislagte våtrom testet av Sintef

Har du en skade på badet? Kanskje har du blitt fortalt at badet må rives og bygges opp på nytt? Med partiell utbedring spares det mye tid og penger. Løsningene vi bruker er nøye testet og verifisert av Sintef. Når man velger å gå for en partiell utbedring, er det viktig å velge en leverandør…

Varmekabelfeil trenger ikke å ødelegge for boligkjøpet

Vi opplever at tjenestene våre hjelper folk til å kunne gjennomføre kjøp av drømmeboligen, selv med en varmekabelskade på badet som høres kostbar ut. Sjansen er nemlig stor for at vi kan løse varmekabelproblemet rimelig, uten å skifte ut hele gulvet.   Se for deg et par på boligjakt. Etter mange visninger finner de den…