Hjem/Artikler/Varmekabler/7 grunner til å reparere varmekablene på badet

7 grunner til å reparere varmekablene på badet

7 grunner til å reparere badet

Det er mye billigere å reparere varmekabelen enn å legge ny. Reparasjon av varmekabel koster ca. en tiendedel av å legge ny kabel og nye fliser.

Komfort

Varmekabel i gulvet gir et godt inneklima og er meget behagelig for føttene. Kabler har som alle andre bygningselementer en gitt levetid og en eller annen gang vil du slutte å virke. Dersom du skal gjøre en totalrenovering av badet med meisling av gulv, er det lurt å legge ny kabel. Ønsker du derimot bare å få varmen tilbake i gulvet er det mye smartere å reparere varmekabelen.

Derfor skal du reparere varmekablene:

 1. Det er mye billigere å reparere varmekabelen enn å legge ny.
  Å reparere en varmekabel koster ca. en tiendedel av å legge ny varmekabel og nye fliser.
 2. Komfort.
  Varmekabel i gulvet gir et godt inneklima, og er meget behagelig for bare føtter.
 3. Tørt gulv.
  I et baderomsgulv vil det meste av vannet renne ned i sluket ved dusjing rett på flisene, men noe vann trekker også ned i fugene og videre ned i gulvet. Dette vannet bør tørkes ut med varme. Tørre gulv minimerer risikoen for kondens, mugg og sopp.
 4. Energiøkonomi.
  Varme i gulvet bruker 10-15 % mindre strøm enn en varmeovn og gir rommet en vesentlig jevnere varmefordeling.
 5. Miljøvennlig.
  Å reparere de varmekablene du har, er et bærekraftig alternativ til å kjøpe inn nytt.
 6. Opprettholder badets tilstandsgrad.
  En takstmann vil som regel sette en lav tilstandsgrad på badet hvis varmekabelen ikke fungerer. Lav tilstandsgrad på badet gir en betydelig verdireduksjon, og kan ha mye å si for den totale verdifastsettelsen på boligen din.
 7. Svært lønnsomt ved boligsalg.
  Å ha visning av en bolig med kaldt badegulv er en dårlig idé. Mange potensielle kjøpere som kommer på visning vil automatisk tenke at badet må «gjøres noe med» og legger inn en stor ekstrakostnad i budsjettet sitt, som gjør at de kanskje ikke tør å legge inn bud.

Kontakt oss for et tilbud på reparasjon av varmekabler.

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!