7 grunner til å reparere varmekablene på badet

7 grunner til å reparere badet
 1. Mye billigere å reparere varmekabelen enn å legge ny.
  Å reparere en varmekabel koster ca. en tiendedel av å legge ny varmekabel og nye fliser.
 2. Komfort.
  Å ha varmekabel i gulvet gir et godt inneklima, og er meget behagelig for bare føtter.
 3. Tørt gulv.
  I et baderomsgulv vil det meste av vannet renne ned i sluket ved dusjing rett på flisene, men noe trekker ned i fugene og videre ned i gulvet. Dette vannet bør tørkes ut med varme. Tørre gulv minimerer risikoen for kondens, mugg og sopp.
 4. Energiøkonomisk.
  Varme i gulvet bruker 10-15 % mindre strøm enn en varmeovn.
 5. Miljøvennlig.
  Å reparere de varmekablene du har, er et bærekraftig alternativ til å kjøpe inn nytt.
 6. Opprettholder badets tilstandsgrad.
  En takstmann vil som regel sette en lav tilstandsgrad på badet hvis varmekabelen ikke fungerer. Lav tilstandsgrad på badet gir en betydelig verdireduksjon, og kan ha mye å si for den totale verdifastsettelsen på boligen din.
 7. Svært lønnsomt ved boligsalg.
  Å ha visning av en bolig med kaldt badegulv er en dårlig idé. Mange potensielle kjøpere som kommer på visning vil automatisk tenke at badet må «gjøres noe med» og legger inn en stor ekstrakostnad i budsjettet sitt, som gjør at de kanskje ikke tør å legge inn bud.

Send oss en forespørsel:

 • Retningslinjer for personvern

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Referanser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!

Utbedret jordfeil på varmekabel i badegulv på en effektiv og profesjonell måte. En hyggelig fagmann kombinert med lavere pris enn forventet gir fem stjerner.

– Petter Skaraas

M-Tek AS er best i klassen. Brukte de til bad nr 2 hvor varmekablene sluttet å virke. De fant feilen og alt ble rettet. Punktlige og veldig fint arbeid. Når de var ferdig med jobben ble alt ryddet og vasket. Topp service og hyggelig reparatør.
Kan gi de beste anbefalinger.

– Gunn Gomnæs

Fikk utbedret varmekabler på bad i 2017. Ved hjelp av varmesøkende kamera klarte de å lokalisere feilen og utbedre ved å kun ta opp én flis. Etter sluttført arbeid fikk jeg en utfyllende rapport om hva som var gjort.

Nå, tre år etter, var denne rapporten blitt borte for meg, men ved å kontakte M-TEK ble denne sendt på mail etter kort tid. Imponerende service.

– Andreas Wiborg

Veldig bra utført reparasjon av varmekabel. I løpet av fire timer ble det utført feilsøking på varmekabel, opphugging av gulv, innskjøting av "kabelmuffe", igjenmuring av gulv, fuging av flisene og montering av ny varmekabeltermostat.

– Geir Hokholt

Meget god opplevelse. Hadde kviet meg i måneder for å ta tak i badet som var relativt nytt. M-tek kom og repparerte skaden, påviste garanti sak på varmekabelen og tok seg av hele reeklamasjons prosessen og fakturerte produsenten av kabelen direkte.

Tre beskrivende ord: Dyktige - Smidige og knallservice!

– Stefan Sjøgren
Positivt: 
Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet

 

Reparerer brudd i varmekabler. Brøyt opp 3 små fliser og fikset ferdig. Vi er veldig fornøyd med å få ett varmt baderomsgulv igjen og at vi slapp å legge alt nytt. Dette var miljøvennlig.

– Line Katrin Rødseth
Positivt: 
Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet,
Responsivitet, Verdi
 

Reparerte to jordfeil på varmekablene mine, nå er alt i orden til en brøkdel av prisen det ville kostet og legge nytt gulv og nye kabler ! Tusen takk for vel utført arbeid :)

 

– Kåbbåilaila
Se våre anmeldelser