Hjem/Artikler/Generelt/Dekker innboforsikring varmekabler?

Dekker innboforsikring varmekabler?

dekker-innboforsikring-varmekabler

Badegulvet har blitt helt kaldt og du tenker, «dekker innboforsikringen varmekabler»?

Det korte svaret er nei.

Innboforsikring dekker først og fremst innbo og løsøre, men det betyr ikke at du står på bar bakke allikevel. Varmekabler, innvendige rør og annet fastmontert utstyr dekkes normalt av husforsikringen.

Det finnes litt ulike typer og grad av dekning avhengig av hvilket forsikringsselskap du bruker. Det er veldig vanlig at boliger har fullverdiforsikring, som betyr at skaden repareres uavhengig av kostnad og verdi. Selv betaler du da kun egenandelen og eventuelt aldersfradrag.

Forsikringsselskapene dekker normalt:

  • Skader som er forårsaket av lynnedslag
  • Kortslutning, lysbue og overspenning
  • Fysiske brudd på kabler

Igjen, hvilken type dekning du har er avhengig av forsikringsselskap og avtaletype.

Vi kan uansett hjelpe

Uavhengig om du har forsikringsdekning eller ikke, kan vi hjelpe deg med å reparere en defekt varmekabel Vi bruker avansert utstyr som måler seg frem til nøyaktig punkt hvor problemet ligger, slik at vi kan reparere det.

Dersom vi må bryte gjennom membran, vil vi utføre reparasjon på disse følgeskadene også.

Vår metode for punktutbedring av membran har vi utført i flere tiår, så dette er en svært gjennomprøvd metode. Sintef Byggforsk har også vært med oss på disse prøvene.

Hva om varmekablene ikke kan repareres?

Skulle det være noe som hindrer oss i å reparere varmekabelen kan vi tilby å legge ny varmekabel og nye fliser på eksisterende gulv.
Vi har et par løsninger for dette, enten å skjære spor til den nye varmekabelen i eksisterende betong eller å legge ny varmekabel på eksisterende betong.

Løsningene bygger fra 0-2 cm over opprinnelig gulv avhengig hva man velger.

Vi finner alltid den mest kostnadsbesparende løsningen for våre kunder, så spør oss gjerne om råd og hjelp, dersom varmekablene dine har streiket.

Velg en bærekraftig løsning ved å benytte M-TEK til å reparere varmekabelen din. Kontakt oss for råd og veiledning 

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!