Hjem/Artikler/Generelt/Varmekabelfeil trenger ikke å ødelegge for boligkjøpet

Varmekabelfeil trenger ikke å ødelegge for boligkjøpet

Varmekabelfeil trenger ikke å ødelegge for boligkjøpet

Vi opplever at tjenestene våre hjelper folk til å kunne gjennomføre kjøp av drømmeboligen, selv med en varmekabelskade på badet som høres kostbar ut. Sjansen er nemlig stor for at vi kan løse varmekabelproblemet rimelig, uten å skifte ut hele gulvet.

Se for deg et par på boligjakt. Etter mange visninger finner de den perfekte leiligheten. Paret er innstilte på å legge inn bud. Men når de får prospektet og leser at varmekabelen på badet er defekt, blir det bråstopp. Nytt bad koster vel fort 300 000? Plutselig er leiligheten langt over budsjett, og det blir ikke noe boligkjøp.

 

Enkel reparasjon av varmekabel

Hvis de hadde visst hva M-TEK gjør, hadde ikke den lille feilen på badet ødelagt boligdrømmen. Over 25 år har vi nemlig spesialisert oss på såkalt partiell reparasjon. Det betyr at vi lokaliserer feilen, hugger opp og utbedrer kun der feilen ligger. Det sparer huseier for store utgifter samtidig som vi øker verdien på huset.

 

Hvis du vet hvor skaden er – hvorfor bytte ut hele badet?

For eiendomsselskaper og meglere er det verdt å vite at partiell utbedring kan være en god løsning i mange tilfeller hvor varmekabel på badet har en begrenset skade. Ikke bare er det sterkt kostnadsbesparende kontra å pusse opp badet, men det er også effektivt og raskt – noe som ofte betyr mye for boligkjøperen.

 

Jobben er gjort på en dag

Nordmenn bruker mange titalls millioner i året på å rive opp og legge nye baderomsgulv på grunn av defekte varmekabler. Mange av disse tilfellene er helt unødvendige. Glem de komplekse oppussingsprosjektene som strekker seg over dager og uker: Med vår metode trenger vi ikke mange timene fra start til slutt. Resultatet er sikkert, holdbart og helt tett. Vi rydder pent opp etter oss og etterlater boligeier med et velfungerende bad og penger spart.

 

Vi reparerer bad over hele landet

M-TEK har vokst i tråd med et økende behov for tjenestene våre, og teller i dag 35 dyktige ansatte. Vi betjener kunder over hele Norge. Typiske oppdragsgivere er forsikringsselskaper, elektroentreprenører, eiendomsselskaper, eiendomsmeglere og private boligeiere.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!