Hjem/Artikler/Generelt/Vanskelig å selge bolig med kaldt baderomsgulv

Vanskelig å selge bolig med kaldt baderomsgulv

Lite inngrep i gulvet

Da Linn Østvik og mannen skulle selge huset, virket ikke varmekablene på badet, og det fristet lite å bruke 300.000, - på å renovere badet. Heldigvis fantes det en bedre løsning.

Varmekablene hadde vært avslått en stund, da Linn skulle skru dem på igjen. Sikringen løste umiddelbart ut og gulvet forble kaldt. Mannen til Linn er utdannet elektriker, så han feilsøkte litt og forstod at det måtte være noe feil med selve kabelen.

Huset skulle selges, så Linn forestilte seg at hele badet måtte renoveres, og at prisen fort kunne bli over 200.000 kroner. Det var ikke fristende å skulle bruke så mye penger på det gamle huset, når de var på vei til et nytt bosted.

Men det er jo ingen som vil kjøpe hus med kalde baderomsgulv, så eiendomsmegleren tipset oss om å kontakte M-TEK for å sjekke om dette kunne fikses på en rimelig og grei måte, forklarer Linn.

Linn ringte M-TEK og forklarte at det hastet, så allerede to dager etter var måletekniker Tore Larsen på plass for å lokalisere feilen.

Takstmannen som takserte boligen i forbindelse med salget, var på vei ut av huset akkurat når Tore ankom.

Han ble veldig glad for at det var M-TEK som kom, ettersom han hadde gode erfaringer med dem fra tidligere. Det gav oss en veldig trygghet at andre fagfolk var så positive til M-TEK.

Kjapt og ryddig

Etter at Tore hadde feilsøkt litt, viste det seg at varmekabelen hadde en jordfeil i kabelens endeavslutning, som lå under et servantskap.

-Han fant feilen på bare 20 minutter! Det var mye kjappere enn jeg hadde trodd.

Skapet måtte tas ned og en flis måtte fjernes fra gulvet, for å komme frem til skaden. Etter at reparasjonen var utført og varmekablene virket igjen, ble membran reparert, flisen lagt tilbake og skapet montert på plass igjen.

Tore Larsen

Tore Larsen, Måletekniker

-Skapet ble faktisk penere enn før, fordi Tore la silikonen mye finere enn den gamle silikonen som lå der fra før, ler Linn

Så du føler det var en god opplevelse å ha M-TEK på besøk?

-Jeg liker ikke egentlig å ha håndverkere i huset når jeg sitter og jobber på hjemmekontor, men dette gikk veldig fint. Tore var både hyggelig og service-minded. På forhånd fryktet jeg at det skulle være kaos når han dro, men alt var ryddig og i orden.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd, men har du tips til noe vi kan bli bedre på?

-Nei! Resultatet ble veldig bra og Tore var ærlig, ryddig og informerte godt underveis, slik at vi ikke fikk noen overraskelser. Vi kommer til å bruke M-TEK i det nye huset også, dersom det blir nødvendig, avslutter Linn.

Spesialisten på reparasjon av varmekabler

M-TEK er spesialisert på reparasjon av varmekabler, og har både Tore og en rekke andre dyktige teknikere som kan hjelpe deg, rundt i hele landet. Dersom varmen har forsvunnet fra gulvet, kan du kontakte oss for råd og veiledning. Vi hjelper deg gjerne med å få varmen tilbake.

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!