Hjem/Artikler/Generelt/Varmen forsvant for andre gang

Varmen forsvant for andre gang

termostat sort

Da varmen i badegulvet forsvant for andre gang, visste heldigvis Silje Skaset hvem hun skulle ringe.

Utleie-leiligheten til Silje Skaset hadde stått tom en liten stund, og varmekablene hadde vært avslått. Etter en klargjøring og vask av badet ville hun skru på kablene og få varmen tilbake i gulvet, men gulvet forble kaldt.

Heldigvis visste hun hvem hun skulle ringe.

-Jeg hadde brudd i varmekabelen tilbake i 2015, og da var det M-TEK som var her og fikset skaden. Derfor visste jeg hvem jeg skulle kontakte, forklarer Silje.

Silje jobber innen forsikring og mener det var via kolleger på jobb, hun fikk vite om M-TEK i 2015.

Bilde fra første gang vi var på besøk og utførte reparasjon hos Silje, i 2015

-Jeg har jo ikke gått rundt og bare tenkt på varmekablene mine i 8 år, men jeg husket heldigvis fremdeles på M-TEK.

Kabelen vi reparerte i 2015 virket imidlertid fremdeles som den skulle. Denne gangen viste det seg at feilen lå i termostaten, som måtte skiftes ut.

Smooth prosess

Håndverkeren fra M-TEK var på plass to dager etter at Silje hadde tatt kontakt. Han fant fort ut at det var termostaten som var problemet, så han hentet en ny termostat i bilen og erstattet den gamle. Varmen var tilbake på et blunk.

Jeg har hatt en del håndverkere inne i leiligheten og veldig mange oppleves nesten ubrukelige, med tanke på å holde avtaler. Med M-TEK var det en helt smooth prosess og alt ble gjort som avtalt begge gangene.

Silje hadde også en bekymring rundt varmekabelen ute i gangen, så hun spurte håndverkeren om den når han først var innom.

-Han sjekket den uten å kny, og den viste seg å være helt i orden. Veldig bra service synes jeg.

Det er hyggelig å høre at du var fornøyd med besøket vårt også denne gangen, men har du tips til noe vi kan forbedre?

-Nja, det måtte være å ta med termostaten inn fra bilen på første tur, så håndverkeren sparer seg for noen skritt, ellers var det sømløst, flirer Silje.

God informasjon

Ettersom vi hadde utført en reparasjon på samme bad tidligere, hadde vi god informasjon om rommet og løsningen som var der. Derfor kunne vi allerede på forhånd skissere noen muligheter, avhengig av hva slags type feil vi ville finne denne gangen.

Det var oversiktlig informasjon og tydelige priser. Det er fint å vite akkurat hva jeg skal betale, og at de ikke lover noe de ikke kan holde. Uansett vet jeg at varmen er tilbake når M-TEK er ferdige med sitt.

Nå har vi både reparert varmekabelen og byttet termostaten, så vi håper at Silje aldri trenger å kontakte oss igjen. Men skulle uhellet være ute, så vet hun heldigvis hvem hun skal ringe.

M-TEK har over 35 års erfaring med bærekraftige reparasjoner av feil på varmekabel

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!