Hjem/Artikler/Generelt/Varmekabler som ikke virker

Varmekabler som ikke virker

Varmekabler-som-ikke-virker

Varmekabler som ikke virker, er ikke spesielt trivelig. Vi kan reparere kabler uten å ta opp hele gulvet.

Varmekabel i gulvet er den mest foretrukne varmekilde på de norske bad. Den lune og jevne temperaturen bidrar til god komfort samt rask og effektiv opptørking av rommet etter dusjing og bading.

Derfor er det ekstra ergerlig når varmekablene ikke virker.

Reparere er billigere enn å renovere

Badet er sannsynligvis hjemmets aller dyreste rom. Det stilles mange krav til fuktsikring og elektro i våtrom, og dette driver kostnaden på en baderomsrenovering opp.

Derfor er det godt å vite at du ikke nødvendigvis behøver å renovere hele badet, bare fordi kablene har sluttet å virke. Vi i M-TEK har spesialisert oss på å reparere defekte kabler på en mest mulig kostnadseffektivt måte. Dette kalles en punktutbedring eller en partiell utbedring.

Først må vi feilsøke kabelen og finne ut hvor skaden ligger. Når skadepunktet er lokalisert, må vi ta oss inn til selve skadeområdet og fikse kabelen der.

Dette er langt rimeligere enn en full renovering. Vi sørger for at eventuell membranen over reparasjonsstedet tettes skikkelig igjen og vi legger tilbake flisene.
Dersom kunde ikke har ekstra fliser, så har vi spesialutstyr for å få flisene av hele. Dette vil ikke alltid lykkes, da det avhenger av kvalitet på flis og flislim.
Vi lykkes i ca. 75% av de gangene vi forsøker dette.

Det er viktig at gulvvarmen virker

Mange tenker at varmekabelen kun er for komfort og for å varme opp det aktuelle rommet, men på et badegulv er det viktigere enn som så.
Der man dusjer rett på gulvet er det veldig viktig at varmekabelen fungerer. Ved dusjing renner det meste vannet ned i sluket, men mye vann trekker også ned gjennom fuger og videre ned i betongen.

Har man en kald varmekabel, så vil ikke denne fuktigheten tørke opp, og betongen vil etter hvert bli svært fuktig. Å ha et kaldt badegulv over lengre perioder er derfor meget uheldig.

Vi hjelper deg når varmekablene svikter

Har varmekablene sluttet å virke, så kan vi finne og reparere feilen. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi dekker hele landet og er spesialisten på å reparere varmekabler som ikke virker.

Se våre anmeldelser

Vi har mer enn 3000 referanser på våre oppdrag og er stolte over at våre kunder gir oss 5,6 poeng av 6 på totalopplevelsen på leveranse!